Vacature Projectleider

Wat ga je doen?

 

Als projectleider geef je afhankelijk van de grootte van het project leiding aan één of meerdere projectteams. Dat betekent dat je planmatig collega’s, onderaannemers en middelen regelt. Door het juiste voorbeeldgedrag weet je mensen te motiveren en de projecten tot een goed einde te brengen.

Als projectleider stel je uitdagende doelen en weet deze ook te realiseren. Je draagt voortdurend oplossingen en ideeën aan die voor de klant en de eigen organisatie waarde toevoegen vanuit een win-win gedachte. Kortom je denkt en handelt in mogelijkheden. In de interactie met de omgeving ben je in staat om op alle niveaus relaties op te bouwen en ze effectief te onderhouden.
Iedere 2 weken heb je een overleg met de bedrijfsleider en de controller om de status van jouw projecten door te nemen. Binnen de afgesproken kaders krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid én bevoegdheid. Uiteindelijk realiseer je de beoogde projectresultaten binnen de grenzen van de beschikbare middelen en tijd.

Wat laat je zien?

Onze ideale kandidaat ziet zichzelf als een projectleider die zijn projecten als zijn eigen onderneming beschouwt. De volgende gedragskenmerken spelen een nadrukkelijke rol bij het uitoefenen van deze functie:

• Betrokkenheid tonen: Je werkt met toewijding en toont emotionele binding met jouw collega’s, projecten en de organisatie;

• Doelen bereiken: Je zorgt ervoor dat gestelde doelen gerealiseerd worden binnen de voorwaarden die daartoe gesteld zijn;

• Kritiek hanteren: Je stelt je open op. Gaat niet in de verdediging. Vraagt dóór indien kritiek niet duidelijk is. Laat het weten als kritiek onterecht is;

• Voortgang bewaken: Je beoordeelt vanuit een beoogd resultaat en onderliggend plan adequaat de stand van zaken. Signaleert afwijkingen en initieert waar nodig effectief corrigerende actie;

• Zelfsturen: Je neemt verantwoordelijkheid voor het eigen werk, ook in teamverband en bent daarop aanspreekbaar. Kent eigen sterktes en zet deze optimaal in om daarmee beoogde resultaten te bereiken.

Wat is vereist?

• HBO werk- en denkniveau;
• Afgeronde opleiding bouwkunde. Het zou mooi zijn als dit is aangevuld met interessante cursussen;
• Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;
• Woonachting binnen de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen.

Wat bieden wij?

Bij Nieuwenhuizen Daandels biedt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van werkervaring en leeftijd en zal liggen tussen € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand. Je krijgt de beschikking over een auto van de zaak. Tertiair biedt Nieuwenhuizen Daandels Bouw een laagdrempelige, gezellige en pragmatische werkomgeving. Ideeën en initiatieven zijn altijd welkom en als ze goed zijn kun je ze implementeren en de middelen die daarvoor nodig zijn worden gefaciliteerd.

Wie zijn wij?

 

Nieuwenhuizen Daandels Bouw is een middelgroot allround bouwbedrijf. Met in totaal 39 medewerkers (25 CAO/ 14 UTA) werken ze aan veelzijdige en uiteenlopende projecten. De omzet bedraagt dit jaar plus minus € 20 mln. en ze hebben voor de toekomst een goed gevulde orderportefeuille. Los van de omzet zijn ze financieel kerngezond.

De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een hoge mate van betrokkenheid en daadkracht. Ze zijn zich bewust dat de mensen hier een essentiële rol in hebben. Jezelf kunnen zijn, creativiteit en een proactieve grondhouding wordt binnen Nieuwenhuizen Daandels Bouw gestimuleerd en verwacht.

Nieuwenhuizen Daandels Bouw heeft zich ten doel gesteld om de toegevoegde waarde inzichtelijk te maken voor haar opdrachtgevers en eindgebruikers. Daarnaast willen ze samen met hun partners het proces van bouwen zo efficiënt mogelijk inrichten met als doel faalkosten te minimaliseren.

Interesse?

 

Human Builders verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Chiel van Lieshout van Human Builders: 06-12984372. Jouw sollicitatie inclusief korte en bondige motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar Chiel van Lieshout van Human Builders: chiel@humanbuilders.nl De sluitingsdatum is 28 februari 2021.

Soliciteer direct!