Geen huis maar een thuis

Woningbouw 

Prettig thuiskomen. Dat is een gevoel dat we willen oproepen bij onze koop- en huurwoningen willen. Een plaats om te ontspannen en zorgeloos te genieten. Een plek die bescherming biedt en waar de bewoner zich geen zorgen hoeft te maken over de conditie van de woning. Daar kunt u bij een huis van Nieuwenhuizen Daandels Bouw op rekenen.De persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers staan bij ons voorop. Of we nu bouwen in opdracht voor woningcorporaties, een club mensen in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap of projectontwikkelaars. Of in eigen beheer.

 Steeds vaker wordt onze expertise en de kennis bij onze mensen ingezet om samen met initiatiefnemers woningen te ontwikkelen. Wij schuiven op naar de initiatieffase en het ontwerpproces en ontzorgen deze klanten. Daar waar zij niet met ontwerpen en bouwen bezig willen zijn maar met gebiedsontwikkeling en het zoeken naar de bijbehorende klantenkring, nemen wij juist deze werkzaamheden op ons. Op deze manier kunnen wij echt onze meerwaarde inbrengen.

Ook (eigen) projectontwikkeling is een niet meer weg te denken onderdeel van Nieuwenhuizen Daandels Bouw. Op eigen kracht of in samenwerking met derden, zetten wij initiatieven en plannen om in aantrekkelijke objecten voor de koop- of huurmarkt. Lees meer over projectontwikkeling.

Onze verworven koploperspositie op het gebied van duurzaam bouwen gebruiken wij uiteraard om kopers te inspireren en voor te rekenen dat deze manier van bouwen juist ook loont voor de portemonnee; nu en op de lange termijn. Daar waar mogelijk inspireren wij onze opdrachtgevers en toekomstige bewoners om verder vooruit te denken en te bouwen aan de Toekomst. Met ons motto Bouwen aan Morgen.

Wilt u meer weten over wat Nieuwenhuizen Daandels op het gebied van woningbouw voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Hans Schepers

Directeur Area Wonen

“Nieuwenhuizen Daandels Bouw is één van onze vaste partners. Het is een bedrijf dat onze taal spreekt. Belangrijk vinden wij dat zij in deze tijd van scherpe prijzen de flexibiliteit en kwaliteit vast weet te houden. Dan onderscheidt Nieuwenhuizen Daandels zich van anderen. Wij hopen in de toekomst samen meer mooie projecten te realiseren.”