Autoriteit in utiliteit

Utiliteitsbouw

Een kwalitatief goed eindproduct is iets vanzelfsprekends. Iets dat opdrachtgevers van Nieuwenhuizen Daandels altijd mogen verwachten. Wij gaan graag nog een stap verder.

Want net als bij onze woningbouwprojecten geldt ook voor utiliteitsbouw dat een school, winkel, zorginstelling of kantoor- of fabrieksgebouw moet voldoen aan optimaal comfort voor de eindgebruiker. Hoogwaardige, duurzame huisvesting, waar het prettig en aangenaam werken is.

Actuele product-, markt- en uitvoeringskennis zorgen dat wij onze opdrachtgevers perfect kunnen adviseren. Vanuit teams waarin verschillende disciplines samenkomen zoeken wij naar de beste bouwoplossingen. Als ketenpartner of in bouwteams brengen we onze kennis zodanig in dat onze opdrachtgevers kunnen erop rekenen dat zij het meest hoogwaardige, meest economische en de best passende bedrijfshuisvesting opgeleverd krijgen. Dit geldt vanaf het ontwerp tot en met het onderhouden in de exploitatieperiode van het gebouw.

Een scherpe prijsstelling en kostenbewust handelen hebben bij ons alle aandacht. Uiteraard zonder in te leveren op kwaliteit. Een volledig geoutilleerd timmerbedrijf, een eigen onderhoudswerkplaats, onderhoudsdienst en materieeldienst zorgen voor een snelle uitvoering en doorgang van de werkzaamheden.

Wilt u meer weten over wat Nieuwenhuizen Daandels op het gebied van utiliteitsbouw voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Roger Bueters

Senior projectontwikkelaar Mooiland Vastgoed

 

“We hebben goede ervaringen met Nieuwenhuizen Daandels Bouw. Zowel in eerdere woningbouwprojecten als in het recente combinatieproject van woningbouw en basisschool de Regenboog. Het is een degelijk bedrijf dat meedenkt en de door ons gewenste kwaliteit weet te leveren. Afspraak is afspraak. Van de directie tot de uitvoerder op de bouw.”