Bouwbedrijf in Uden

Bouwbedrijf in Uden 

Op zoek naar een bouwbedrijf in de regio Uden? Dan bent u bij Nieuwenhuizen Daandels aan het juiste adres. Nieuwenhuizen Daandels is modern en eigentijdsbouwbedrijf dat gevestigd is in Uden. Wij staan voor bouwen met betrokkenheid en gaan graag samen op zoek naar het beste resultaat. Dit op basis van wederzijds vertrouwen en altijd scherp geprijsd. Door de vele uitgevoerde projecten in Uden en omgeving zijn wij een heus begrip in de regio. Niet voor niets is Nieuwenhuizen Daandels al vijfenveertig jaar partner voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Uden. Voor elke vraag bieden wij de beste bouwoplossing.

Onze betrokkenheid komt overal in terug. In verantwoordelijkheid op alle niveaus, het stimuleren van initiatieven en ruimte geven
aan innovatie. Als bouwer schuiven we meer en meer op naar de voorkant van het proces, waardoor wij in een steeds vroeger stadium aanschuiven en meedenken. We kunnen dan alleen verwachtingen waarmaken en een echte meerwaarde bieden als de juiste manier van werken en naar processen kijken ook echt in de genen van onze mensen zit. En juist daar maken wij het verschil. Steeds meer projecten volgen uit een intensieve samenwerkingen met onze klanten, mee participeren, bouwteams, ontwerp en bouwopdrachten (Design & Construct en Engineering en Construct) Maar ook uit opdrachten waar wij eenvoudigweg door de opdrachtgever in de loop der tijd ingeslagen wegen nog kunnen ombuigen naar logischere, betere en goedkopere constructieve oplossingen.

Nieuwenhuizen Daandels Bouw is een onderneming die garant staat voor vakmanschap en productkennis. Breed geori├źnteerd en thuis in alle marktsegmenten. In de omgeving Uden, maar ook zeker daarbuiten. Een kwalitatief goed eindproduct is iets vanzelfsprekends. Iets dat opdrachtgevers van Nieuwenhuizen Daandels altijd mogen verwachten. Wij gaan graag nog een stap verder.

Nieuwenhuizen Daandels werkt op dit moment voor;

– bedrijfsleven
– gemeentes
– architecten
– waterschappen
– woningbouwcorporaties
– particulieren
– projectontwikkelaars
– kopers op de woningmarkt
– schoolbesturen