Projectontwikkeling

Visie. Een duidelijk toekomstbeeld voor ogen hebben bij een gebied. Kansen zien en pakken, dat is de uitgangspositie bij projectontwikkeling. Niet bang zijn om zelf te investeren in een gebied, waarvan we de potentie zien.

Projectontwikkeling is een niet meer weg te denken onderdeel van Nieuwenhuizen Daandels. Op eigen kracht of in samenwerking met derden, zetten wij initiatieven en plannen om in aantrekkelijke objecten voor de koop- of huurmarkt. De plannen omvatten een totaalbeeld: de ontwikkeling van bedrijfspanden of woningen, maar ook de inrichting van onder andere de infrastructuur, groen en riolering.

Projectontwikkeling vraagt om het scherp in de gaten houden van maatschappelijk ontwikkelingen. Een heldere demografische analyse van het gebied geeft inzicht in de specifieke behoefte op het gebied van wonen en werken. Daarbij worden natuurlijk ook de politieke aspecten en de financiële situatie meegenomen. Zo sluit projectontwikkeling van Nieuwenhuizen Daandels aan bij de wens en vraag van de markt.

Wilt u meer weten over wat Nieuwenhuizen Daandels op het gebied van projectontwikkeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

   
"Velmolenbuiten is een wijk om trots op te zijn. De landelijke uitverkiezing tot 'Excellent gebied' versterkt dat gevoel alleen maar. Een goede ontwikkeling, die iets heeft losgemaakt in onze gemeente. We streven naar een koploperspositie in duurzaamheid.
Met Velmolenbuiten is de toon in elk geval gezet."
 
 
 Uden Nieuwbouw 58 duurzame woningen Velmolenbuiten... Bekijk dit project »
 
 
 
 Heesch 28 appartementen Schoonrijck te Heesch  Bekijk dit project »
 
 
 
 Uden-Zuid Nieuwbouw 51 woningen Hoenderbos te Uden-Zuid  Bekijk dit project »
 
 
 
 Nistelrode Nieuwbouw 43 woningen Tramstraat/Kromstraat te Nistelrode  Bekijk dit project »
 
 
 
 Waalwijk 32 woningen te Waalwijk plan De Bibliotheek landgoed Dri... Bekijk dit project »
 
 
 
BEKIJK ALLE REFERENTIES VAN Projectontwikkeling