Merlijn de Wit

In 2008 ben ik bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw begonnen met stage voor het 2e leerjaar van bouwkunde bol 4. Ik liep 2 dagen in de week stage op de bouw bij 2 vrijstaande woningen in Zeeland. De klik met het bedrijf was er vrijwel direct, doordat ik als stagiar het gevoel kreeg of ik al een werknemer was. Iedereen wordt gelijk behandeld. Dit is een van de punten die voor mij heel belangrijk zijn.

In het 3e leerjaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw bij de werkvoorbereiding.  Ik mocht een wapeningstekening maken van 2 complete brugdekken uittekenen. Verder mocht ik mee naar vergaderingen.

Voor mijn afstudeerstage heb ik weer voor Nieuwenhuizen Daandels Bouw gekozen. Dit maal voor de uitvoering. Na de eerste weken werkvoorbereiding te hebben gedaan voor 28 appartementen te Heesch, ben ik bij de start van het bouwwerk de uitvoering in gegaan. Ik assisteerde de uitvoerder met het uittrekken en bestellen van materialen, urenverantwoording en weekrapporten bijhouden. Mijn stage liep over in een contract als assistent uitvoerder.

In november 2011 kreeg ik de kans om als uitvoerder (onder begeleiding van Marcel v/d Zanden) 850 poeren te maken in Arnhem langs de A12. Dit was voor mij compleet nieuw. Voor mij was het een uitdaging deze bouw zo goed mogelijk te leiden. De  kans die ik zo kreeg om mijn capaciteiten te laten zien en mezelf te verbeteren was een hele eer. Het personeel op de bouw hielp mij mee op welke aspecten ik moest letten en werkte zeer hard om de soms onhaalbare planningen toch te behalen. Door dit teamverband konden er goede prestaties en kwaliteit geleverd worden.

« Terug naar medewerkers aan het woord

  
 
Merlijn de Wit, Uitvoerder
 
info@n-d.nl