Medewerkers aan het woord

 
Peter Siebers

Peter Siebers, werkt sinds 2001 bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw. Hij zit al 30 jaar in de bouwsector. Hij koos voor Nieuwenhuizen Daandels omdat het een middelgroot bouwbedrijf is met een platte organisatie. "De werkvloer staat heel dicht bij de rest van de organisatie. Dit is het soort bedrijf dat mij aanspreekt. Ik vind het een prettig gevoel dat ik overal kan meekijken. Misschien is het mijn gebrek dat ik me zo met de details bemoe...  Lees verder »

 
Bart van Dijk

Bart van Dijk, is al sinds 1995 werkzaam bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw. Het levende bewijs van betrokkenheid bij de zaak. Bart is op de HTS begonnen als assistent uitvoerder en heeft na enige tijd de overstap van uitvoering naar werkvoorbereiding gemaakt. Sinds 2001 is hij gegroeid naar allround projectleider. "Vooral de praktische instelling bij Nieuwenhuizen Daandels bevalt me goed. Altijd zoeken naar oplossingen en niet meteen ro...  Lees verder »

 
Frans van de Elzen

Meer als 24 jaar werk ik in een team die samen aan projecten werkt voor bijvoorbeeld het maken van een betonnen tunnelbak maken in hartje Venlo op het koninginneplein tot het oplossen van een probleem in de zorgappartement Odiliaflat in Uden waar een senioren mevrouw haar appartement niet kon sluiten. Dus een bedrijf waar je met problemen of wensen terecht kunt in het groot en in het klein.   Lees verder »

 
Tiny van Zutphen

Bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw voer ik alle kleine onderhoudswerkzaamheden, het afwerken van klachten en diverse kleine klusjes. Waardoor het zeer gevarieerd werk is, en we zowel in de utiliteitsbouw als in de woningbouw aan het werk zijn. Ik werk al 25 jaar bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw omdat je zelfstandig in je werk gelaten wordt en je probeert zo de klanten zo veel mogelijk tevreden te houden. En tevreden ...  Lees verder »

 
Merlijn de Wit

In 2008 ben ik bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw begonnen met stage voor het 2e leerjaar van bouwkunde bol 4. Ik liep 2 dagen in de week stage op de bouw bij 2 vrijstaande woningen in Zeeland. De klik met het bedrijf was er vrijwel direct, doordat ik als stagiar het gevoel kreeg of ik al een werknemer was. Iedereen wordt gelijk behandeld. Dit is een van de punten die voor mij heel belangrijk zijn. In het 3e leerjaar van mijn opleidi...  Lees verder »

 
Mike van de Heuvel

Ik werk graag bij Nieuwenhuizen Daandels Bouw omdat het een mooi jong dynamisch bedrijf is, met een grote diversiteit aan mooie veelzijdige afwisselende projecten. Met veel mogelijkheden om door te groeien. Het is een echt familie bedrijf. Een prettig bedrijf om te werken.   Lees verder »